Brutus Run General | 2019 | 45 km / 1430 D+
Brutus Run General
Distance: 45 км
Total Ascent: 1430 м D+
Total Descent: 1430 м D-
Start: 09:00, 27 January 2019
Start: Аладжа Манастир
Final: Аладжа Манастир
Time Limit: 09:00:00
Какво е Brutus Run General?

едно брутално приключение с екстремно натоварване

Brutus Run е само за победители, за силни хора със силен дух. Това не е карнавално бягане с малко кал и бутафорни гимнастики. Това е истинско изпитание, което изисква физическа подготовка и воля за успех

Brutus Run включва изтощително зимно бягане с бързо темпо на маратонска дистанция (45км) с обща денивелация близо 1500 метра; сковаващо мускулите носене на тежести по трасето, уморително интензивно сечене на масивно дърво с брадва, размазващо копане и пренасяне на замръзнала пръст; ориентиране и отчаяно търсене на скрити предмети в гората; интелектуални задачки за раздвижване на кръвта в мозъка; скално катерене изтискващо психическите и физическите сили; както и други изненадващи упражнения и психо-атаки.

Няма да има контролно време за финиширане! Ще има "ЛОВЦИ". Те ще стартират по-късно от стартовете на съответните дистанции и при настигане на отборите ще ги дисквалифицират. "ЛОВЦИТЕ" ще стартират достатъчно късно, за да могат състезателите да преминават през препятствията спокойно стига да не се бавят прекалено.

До участие се допускат само отбори от двама души които през цялото време ще бъдат завързани един за друг с въже.


Powered by Race-Tracking.com