Цветелина Панталеева | Сребърна 3км + A | 2018 | 3 km / 0 D+
409
Цветелина
Панталеева
Rank: 5
: 5
00:22:26
@ FINAL
3 km | D+0 m
Финиширал
8.40 km/h

Start
0 km

00:00

Final
3 km
5
00:21
Start0.0 km00:00:00
Final3.0 km0D+00:21:265


Powered by Race-Tracking.com